Bryllupsfotografering

Skal dere gifte dere, og er på utkikk etter fotograf til den store dagen? Kanskje jeg er riktig person for dere?

 

Jeg syns det er en stor ære å få lov til å jobbe som bryllupsfotograf. Å få ta del i en av de største og viktigste dagene i mennesker liv gjør meg både stolt og ydmyk. En dag som er planlagt nøye, og ikke minst drømt om i mange år. Jeg er opptatt av å fange stemningen og øyeblikkene fra den store dagen, smil, blikk, latter, klemmer og ikke minst alle detaljene. 

 

Jeg legger mye vekt på at mine kunder skal bli fornøyd, og er veldig åpen for personlig tilpasning. Jeg lytter til deres ønsker og gjør mitt beste for å møte disse. Jeg har en dus, romantisk og dokumentarisk stil og bruker kun naturlig lys.

 

Hos meg blir bildene levert som digitale bilder med fri bruksrett og dere er ikke forpliktet til å kjøpe produkter av meg i etterkant. Leveringstid på bildene er ca 4 uker etter bryllupet.

 

Kontakt meg for mer info og for å skreddersy en avtale som passer for dere.

Priser fra 14 000,-

"Kjære Silje!

Tusen, tusen takk for fantastisk flotte bilder!! Vi har sett de igjen og igjen gjennom helgen. Med og uten vin, og med både latter og gledestårer. Og slideshow med musikk til var helt nydelig! ❤

Du har klart å fange så utrolig mange vakre øyeblikk, og vi kjenner på følelsen fra dagen når vi ser på bildene fra deg. Virkelig helt fantastisk! Du er utrolig dyktig! Er SÅ glad for at akkurat du foreviget dagen vår! "