Konfirmasjonsfotografering på Hadeland Glassverk

Jeg fikk lov til å forevige ei utrolig vakker jente forrige helg. Ei jente som akkurat hadde blitt konfirmert. Ei jente som er midt i mellom barn og voksen - en periode i livet som er både spennende og til tider vanskelig. Hun strålte som ei sol i den nye, flotte bunaden sin.

 


Dette er en av de første utefotograferingene jeg har gjort i år, og det er en sann glede å bruke naturen som fotostudio. Nå er omgivelsene fylt opp med klorofyll, varm bris og sol - det kan ikke bli bedre. 

 

Takk for at dere valgte å bruke meg som fotograf på denne store dagen!

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Alle bilder tilhører Silje Karlsrud Nyhus // Hjertelig foto og skal ikke brukes eller publiseres uten tillatelse.

www.hjerteligfoto.no - Copyright 2020