top of page

Familiefoto på Blaafarveværket

Jeg elsker uhøytidelige familiefotograferinger. Det er bare så fint. Tvers igjennom fint. Det viser ekte følelser, bånd mellom foreldre og barn som er glad i hverandre og betyr alt for hverandre.

For noen uker siden møtte jeg denne fine familien på Blaafarveværket. Hos småbarnsfamilier er det som regel barna som er i fokus, og denne var intet unntak. Fireåringen var i full fart, han delte med glede det han visste og kunne. Han viste meg regnbuen i fossen, han fortalte meg om rumpetroll og frosker og hvor fort han kunne løpe. Minstemann på 6 mnd sjarmerte oss alle i senk med sitt fine smil, det nydelige smilet som bare babyer har.

Oppsummeringen blir at når man har fine folk og fine omgivelser, blir det en minnebrikke full av gull. Tusen takk for oppdraget og for at jeg får dele bildene :)


bottom of page