top of page

Silje + Ola | Norderhov kirke | Gjesvold gård

23 juli var Silje og Ola sin store dag. Dagen var fylt med et ganske så nydelig overskya vær, og da sier folk til fotografen : "Dette er vel perfekt fotovær dette her?" Jepp, overskya er perfekt. Man slipper å tenke på både sol og regn og man kan ta bilder (nesten) hvor som helst.

Jeg møtte opp i kirken en halvtimes tid før vielsen startet, og der trippet det to fine og pynta barn rundt. Nysgjerrige på alt som foregikk, og spente på å se mamma i den fine kjolen sin. Vielsen var nydelig, med flott sang og en rørende gest av brudens far som vinket på brudens stefar som fikk være med å følge henne opp til alteret. Da måtte jammen fotografen felle en tåre også. Selv om det dugget litt på kamera fikk jeg foreviget det hele allikevel.

Ola er mini-entusiast, så utenfor kirka sto ikke bare brudeparets mini, men en lang rekke flere mini'er som hadde møtt opp for å hylle brudeparet. Veldig kult å kjøre mini-kortesje rundt på Røyselandet før photoshooten skulle starte. Bryllupsbildene tok vi på den nydelig allèen ved Rytterager gård og rundt ved Gjesvold gård hvor selskapet skulle være.

Tusen takk for at jeg fikk dele denne fantastiske dagen med dere Silje, Ola, Oliver og Vilde. Jeg ønsker dere alt godt!! <3


bottom of page