top of page

Nora | Nyfødtfotografering

Lille Nora var hos meg på fotografering sammen med sin mamma og pappa. Mamman til Nora hadde med seg en hel masse nydelig, hjemmestrikka ting som hun hadde lyst til å ha med på bildene. Ull og strikkaplagg/rekvisitter i forskjellige varianter egner seg godt til nyfødtfoto, det har en naturlig, varm og myk tekstur, som passer godt til babyhud. I passe dose såklart - det skal ikke ta for mye oppmerksomhet. I slutten av innlegget kan du se bilder som Nora's mamma har sendt meg fra bildene som allerede har kommet opp i hjemmet deres. Det er så stas når kunder sender meg bilder som pryder veggen, eller nattbordet for den saks skyld - for bilder egner seg jo aller best på print, ikke bare i en mappe på PC'n. Jeg driver å snuser på å tilby dritfine produkter som album og touchplater med print - så kanskje det dukker opp i løpet av høsten.


bottom of page