Hedda - 1 år

For et drøyt år siden var jeg hjemme hos Hedda og tok bilder av henne. Da var hun bare 4 dager gammel, et lite nurk. Hun var en drømmebaby å fotografere, hun sov seg igjennom stort sett det meste jeg serverte av poseringer og pynt. Nå har Hedda blitt 1 år, og da var det på tide med ny fotografering. Det er innmari stas for meg å få lov til å se igjen de barna jeg har fotografert - og jeg setter stor pris på at folk har lyst til å komme tilbake til meg å ta bilder. Tusen takk for oppdraget Heidi og Svein Gunnar - og takk for at jeg får dele bildene.

PS! Måtte legge ved noen av de nydelige babybildene hennes også <3


  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Alle bilder tilhører Silje Karlsrud Nyhus // Hjertelig foto og skal ikke brukes eller publiseres uten tillatelse.

www.hjerteligfoto.no - Copyright 2020