top of page

Simen + Helene | Vår beste dag | Norderhov kirke | Gjesvold gård

Jeg møtte Simen og Helene for første gang i fjor sommer, og fikk høre alt om deres bryllupsplaner. Siden den gang har jeg gleda meg til den store dagen, min første heldagsfotografering - tenk det! Heldagsfotografering betyr at man følger brudeparet fra morgen til kveld, for å fange alle dagens store og små høydepunkter, detaljer, smil, latter, klemmer, tårer.. En fin opplevelse, en stor dag, et fantastisk brudepar.

Helene og hennes forlovere hadde sine forberedelser på Idyll frisør i Hønefoss. Her var det god stemning, musikk og bobler. Etter at Helene hadde fått på kjole og slør, reiste jeg til Nordehov for å ta i mot Simen og Helenes egen buss som fraktet gjestene fra Hønefoss til Nordehov. Innmari stilig med egen gjestebuss! Deretter fulgte en flott vielse med nydelig sang og et løfte om å holde sammen resten av livet. Vielsen ble åpnet med sangen "Vår beste dag" av Erik Bye, som hele dagen var bygget opp rundt.

Etter vielsen hadde vi en liten fotografering i Ringvold eplehage sammen med barna, og deretter litt mer bilder rundt på Gjesvold - åker og bobler - en bra kombo. På Gjesvold gård var det pyntet og klargjort til Afterchurch og Kirkekaffe, før en fire retters deilig middag ble servert. Under første pause i middagen lånte jeg med meg brudeparet for en liten fotografering i solnedgangen. Etter en vel gjennomført middag med både rørende taler, god stemning og kyssing på stolene ble det kake og dans ut i de små timer.

Tusen takk, Simen og Helene, for at jeg fikk lov til å være med dere hele den beste dagen deres <3


bottom of page