top of page

Charlotte + Trond | Norderhov kirke | Gjesvold gård

3. september var Charlotte og Trond sin store dag! En nydelig dag med bittelitt høst i lufta og varme fra sola. Jeg fikk være med Charlotte mens hun og hennes forlover hadde sine forberedelser; hårkrølling, sminke, kjole og slør - alt som hører med. En nydelig vielse med barna som sjarmerte oss i senk med sine hvite, fine kjoler. Etter vielsen hadde vi fotografering i den flotte bjørkeallèen på Stein gård. Og tror du jammen ikke fotografen hadde punktert!! Men jeg fikk god hjelp av brudefølgets mannlige deltakere til å fikse hjulet så jeg kunne kjøre videre. Resten av bildene tok vi på Gjesvold gård, blandt solsikker, kule biler og boblevin.

Takk for en flott og meget hyggelig dag sammen med dere, Charlotte og Trond! Takk for at dere valgte meg <3


bottom of page