Anton

October 11, 2016

Når sola står lavt på himmelen, da klør det som regel i fingrene. Da får jeg så lyst til å ta bilder. Det fine ettermiddagslyset, sola kaster et slør over naturen. Jeg spurte Anton om han ville være med mamma ut å ta bilder. Med en liten bestikkelse (les:Gomp) i lomma ble han med på både klesskift og tur.

 

Anton syns det er veldig spennende å få lov til å ta bilder og se på de etterpå. Selv om jeg får litt hetta da han skal bære mitt kamera til alt-for-mange-tusen-kroner, lar jeg han få lov til å prøve litt - og jammen fikk han ikke med muttern på noen bilder! :)

 

Vi hadde det ihvertfall veldig gøy - med gjemsel, rulling i gress, løping og et lite fall. Perfekt <3

 

Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Alle bilder tilhører Silje Karlsrud Nyhus // Hjertelig foto og skal ikke brukes eller publiseres uten tillatelse.

www.hjerteligfoto.no - Copyright 2020