top of page

Nelly og Noah | Nyfødtfotografering | Tvillinger

For noen uker siden var lille Nelly og Noah på nyfødtfotografering hos meg. Jeg hadde forberedt meg godt på forhånd, tvillinger kan være en utfordring og er som regel ganske mye jobb. Men herlighet - disse to!! En drøm å være fotograf <3 De grynta litt da de kom, men ellers sov de helt rolig og var helt fantastiske å jobbe med, både alene og sammen.

Jeg åpnet galleriet for foreldrene i går, og dette var tilbakemeldingen:

"Tuuusen takk for fine bilder!! Herrefred, vi er så fornøyd! Syns absolutt alle bildene var superfine, så blir nok ikke lett å velge bort noen. Du er så flink!! Og jeg må få si at den dagen hos deg var en sann fryd, du er vanvittig dyktig, og har ett barnetekke ut av denne verden. Vi følte oss så trygge på at du ordnet med barna, fikset fine bilder, og vi fikk slappet av i noen timer, det var veldig deilig! Så igjen, tusen takk!"

Altså, hallo!? Ikke rart jeg syns denne jobben er gøy! :D

Her kunne jeg avsluttet det hele med et nydelig dikt, men det trengs så absolutt ikke - bildene taler for seg selv.


bottom of page