Ine og Emma | Nyfødtfotografering

For en stund siden hadde jeg besøk av disse to fine jentene! Ei storesøster og ei lillesøster. Bildene skulle bli julegave til besteforeldre, så derfor ønsket mamma at jeg skulle vente med å dele bildene, for ikke å ødelegge overraskelsen. Det har jeg selvfølgelig full forståelse for! :)

Vi tok noen bilder av storesøster Ine først, for å varme opp, også forsøkte vi oss på noen søskenbilder sammen med lille Emma. Søskenbilder er ikke alltid de letteste å få til, for ofte har storesøken utviklet en egen vilje og har ikke tenkt til å være med på bilder sammen med babyen. Men noen bilder av de to ble det allikevel <3


  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Alle bilder tilhører Silje Karlsrud Nyhus // Hjertelig foto og skal ikke brukes eller publiseres uten tillatelse.

www.hjerteligfoto.no - Copyright 2020