Arthur | Nyfødtfotografering

February 16, 2017

For noen uker siden var jeg på besøk hos en liten fyr som akkurat har kommet til verden. Mamman hans spurte om jeg kunne komme hjem til de for å ta bildene, og det gjør jeg selvfølgelig. Når man akkurat har fått barn kan det være veldig behagelig at noen kommer hjem til deg å ordner ting, og at du slipper å pakke ned alt du trenger (og ikke trenger) for å reise ut av huset med en ny, bitteliten person.

 

Hjemmefotografering har noen ganger litt vanskelige lysforhold, spesielt vinteren i Norge kan være litt vrien. Heldigvis for meg gikk det veldig fint denne gangen :) Når det er sagt syns jeg at bildene får en helt annen følelse, de får liksom mer personlighet.

 

Tusen takk for at jeg fikk lov til å komme å forevige lille Arthur <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Alle bilder tilhører Silje Karlsrud Nyhus // Hjertelig foto og skal ikke brukes eller publiseres uten tillatelse.

www.hjerteligfoto.no - Copyright 2020