Amund | 1 år

May 10, 2017

Det er alltid så stas å få lov til å se igjen barn jeg har fotografert før! Amund var hos meg da han var helt fersk, liten baby - på nyfødtfotografering. Nå har han rukket å bli 1 år allerede, så da er det på tide å ta noen nye bilder.

 

Da Amund var nyfødt tok vi bilde på skateboard som pappa hadde med, og nå har vi gjenskapt det samme bilde ett år etterpå - med en litt større gutt oppå. Morsomt å se hvor stor han har blitt i forhold :)

 

Tusen takk for oppdraget, Janne Maria og Stian! :) Og takk for at jeg får dele bildene!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Alle bilder tilhører Silje Karlsrud Nyhus // Hjertelig foto og skal ikke brukes eller publiseres uten tillatelse.

www.hjerteligfoto.no - Copyright 2020