top of page

Mari + Morten | Heggen kirke, Jahrmoen og Kobåltgruvene | Halvdagsbryllup

Lørdag 3. juni var jeg så heldig å få lov til å være med på Mari og Morten sin store dag. Vielsen skulle være i Heggen kirke, og siden jeg hadde litt kjørevei var jeg ute i relativt god tid - på plass over en time før vielsen startet. Dermed fikk jeg meg en liten rundtur i Modum for å slå ihjel noe tid.

Jeg har fotografert Mari og Morten en gang før, nemlig da de fikk barn. Og tenk at jeg er SÅ heldig å få lov til å ta del i to av de viktigste begivenhetene i dere liv. Noen ganger må jeg klype meg selv i armen, tenk at dette er jobben min!

Vielsen var nydelig, med vakker sang og ei utrolig sjarmerende, lita brudepike som løp frem og tilbake over midtgangen under hele seremonien. Personlig syns jeg brudens inngang er det største øyeblikket under vielsen. Jeg sliter alltid med dugg på brillene og våte øyne, det er like rørende og gir meg hjertebank hver gang. Etter vielsen kom det to dråper med regn i sløret, og brudeparet overrasket gjestene med en litt spesielt kjøretøy - nemlig en gigasvær traktor. Veldig kult!

Vi hadde avtalt fotografering i skogen sammen med Jenny, og oppe på Kobåltgruvene. Veldig gøy å fotografere på relativt ukjente steder - som utfordrer meg til å tenke nytt. Jeg avsluttet med å være en del av selskapet på en nydelig låve på Solumsmoen med veldig god mat og hyggelig stemning.

Tusen takk for at jeg fikk ta del i den store dagen deres! Jeg ønsker dere all lykke i tiden som kommer. Dere er fantastisk fine folk! <3


bottom of page