top of page

Hanne + Håvard | 26.08.2017 | Haug kirke | Gjesvold

En solfylt dag seint i august reiste jeg til Haug kirke for å være med Hanne og Håvard i deres bryllup. Jeg syns alltid det er morsomt å være til stede før vielsen starter, det er så mange fine øyeblikk - spent brudgom med forlovere, familien som ordner ting, barn som venter - generelt en veldig god stemning å være en del av. Kirka var nydelig pynta med hvite roser og nydelige detaljer.

En vakker vielse med sjarmerende barn og rørende sang, og brudeparet som ga hverandre sitt ja. Etter vielsen var det utallig klemmer og gratulasjoner før brudeparet, forlovere og jeg reiste for å ta noen bilder av det nydelige brudeparet. Vi var innom Ringvold Frukthage, Sundvolden før vi reiste til åkeren like ved Gjesvold. Da vi var ferdige her var det klart for mottakelse til selve selskapslokalet med tilhørende skåling og god stemning. Hanne og Håvard hadde sørget for nydelig detaljer også her, i samme stil- hvitt og grønt. Middagen startet og jeg er sikkert på at de ble feiret ut i de små timer.

Tusen takk, Hanne og Håvard, for at jeg fikk lov til å ta del i den store dagen deres. Takk for at dere valgte meg, og at dere var så fine å jobbe med. Takk til forlovere for underholdning underveis, god navigering, at dere passet tiden, tørka svette, pussa bil, retta på kjolen og vartet opp brudeparet underveis. Alt dette gjorde dagen perfekt.

Ønsker dere alt godt i tiden som kommer! <3


bottom of page