top of page

Julie + Åsmund | 21.04.2018 | Kleivstua

For en måned siden var jeg med Julie og Åsmund på Kleivstua da de ga hverandre sitt ja. Endelig hadde våren kommet, snøen var på hell og sola varmet - kort oppsummert en flott dag å feire kjærligheten på.

Både brud og brudgom hadde sine forberedelser oppe på Kleivstua, og jeg stakk innom de begge to for å kjenne på stemningen. Før vielsen ble det arrangert en liten "first look" utenfor vielseslokalet, med en aldeles nydelig utsikt.

Når dans er en viktig del av livet, blir dans også et viktig innslag i bryllupet, Julie og Åsmund er nemlig danseinstruktører. I stede for å gå vanlig ut etter vielsen, danset de nedover midtgangen. Det var fantastisk å se på, og skapte god stemning i lokalet. Rett etterpå fulgte et adrenalinrush på bakrommet før de traff alle sine gjester igjen. Deretter fikk jeg låne de en times tid for å fotografere portretter. Stikkordene her er sol, dans, støvler, snø, nærhet og marsipan.

Tusen takk, Julie og Åsmund - for at jeg fikk være med dere på den store dagen deres <3


bottom of page