top of page

Anne Marte + Christian // 23.06.2018 // Bønsnes kirke // Sundvolden Hotell

St.Hans-helgen var jeg så heldig å få være med Anne Marte og Christian da de skulle gi hverandre sitt ja. Jeg møtte et spent, men rolig brudepar på Sundvolden hotell som gjorde sine forberedelser, før veien gikk videre til Bønsnes kirke. Å være i en 900 år gammel kirke er i seg selv en stor opplevelse, og når den bli fylt til randen med kjærlighet er det enda bedre. Etter vielsen ventet et regn av roseblader, med påfølgende fotografering på den historiske kirkeruinen på Stein gård, rosebuen på Gjesvold gård og utsikt over fjorden fra Sundøya. På Sundvolden hotell ventet alle gjestene, og brudeparet ble tradisjon tro tatt i mot med bobler. Tusen takk for en fantastisk fin dag sammen med dere, takk for at dere ga så mye av dere selv - dansing, humor og god stemning.

Jeg ønsker dere all verdens lykke i tiden fremover <3


bottom of page