Live + Rune // 01.02.2020 // Hole kirke // Kleivstua

March 23, 2020

Årets første bryllup skulle i år bli et vinterbryllup. Det er stort sett sommer- og høstsesongen min som preges av bryllup, så er det veldig morsomt at noen velger å gifte seg på en annen tid av året. Vinteren 2020 her på Ringerike har ikke bydd på mengder med snø og minusgrader, men vi var heldige og fikk med oss litt snø på bildene, selv om det var ganske vått.

 

Etter en nydelig vielse i Hole kirke, hvor spenningen var til å ta og kjenne på, ble brudeparet og forlovere foreviget på vei opp mot Kleivstua. Her ventet litt snø, litt sur vind, litt sørpe og masse fin utsikt. Tusen takk, Live og Rune, for at jeg fikk være med dere på den store dagen deres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Alle bilder tilhører Silje Karlsrud Nyhus // Hjertelig foto og skal ikke brukes eller publiseres uten tillatelse.

www.hjerteligfoto.no - Copyright 2020