Silje heter jeg, og jeg driver Hjertelig foto. Jeg er 34 år og bor i Ådalen - litt utafor Hønefoss, med mann og våre to barn. Jeg er ikke så veldig høy, veldig hyggelig, elsker hagearbeid, dirigerer korps og er innmari glad i sjokolade. Så vet dere det.
Jeg fotograferer fordi det gjør meg glad, jeg føler meg heldig som får lov til å skape og være kreativ med kamera. Et foto kan stoppe tiden, det kan ikke gjenskapes, det skjer bare her og nå. Det er ganske fascinerende! Ved å fotografere mennesker fanger man en liten bit av personligheten som man kan ta vare på for alltid. Et lite glimt av hvem personen er, som er med på å fortelle en historie. En historie man kan fortelle videre i årene som kommer.
Jeg er ydmyk fordi jeg får lov til å ta del i store øyeblikk og bli kjent med så mange spennende mennesker - store og små. Mitt mål er å skape minner - og jeg gjør det med hele hjertet.
Jeg spesialiserer meg på nyfødte, barn og familie, men tar også oppdrag innen bryllup, konfirmasjon og gravidfoto. ta gjerne kontakt med meg om du lurer på noe.
Adresse til mitt studio: Gamle Ådalsvei 4, 3525 Hallingby
I 2 etasje over Kais Frisør.
Mail: silje@hjerteligfoto.no
Telefon: 41407646
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Alle bilder tilhører Silje Karlsrud Nyhus // Hjertelig foto og skal ikke brukes eller publiseres uten tillatelse.

www.hjerteligfoto.no - Copyright 2020