top of page

Heidi + Morten | Hval kirke | Ringkollstua

20 august 2016 giftet Morten og Heidi seg i Hval kirke. Siden Morten er min onkel, så var jeg med hele dagen, fra Heidis forberedelser og ut i nattens små timer. Heidi ble pyntet og sminket på Kais frisør på Hallingby, og deretter ble det en rørende vielse i Hval kirke. Her venta to stolte gutter spent på mamman sin, nydelig sang og en lattermild ringforveksling.

Etter vielsen reiste vi hjem til brudeparet for å ta de fleste bildene. De hadde ordna med båt, så det ble en aldri så liten brudeferd på Ådalselva. Etterpå tok vi bilder i hagen, granskogen og med den tøffe bilen. I tillegg hadde brudeparet et spesifikt ønske om et bilde som vi alle var litt spente på, nemlig å henge opp brudgommen i traktoren som et slakt, for å illustrere at jakta på den rette mannen var over. Heidi driver med elgjakt og dro med seg børsa og jaktstøvla ut på jordet. En meget sporty brudgom, og et veldig morsomt oppdrag å få.

Da brudeparet skulle ankomme Ringkollstua måtte det i, brudeparets stil, såklart bli en liten skøyeraktig twist. De hadde ankom ridende på hest, eller det vil si Heidi kom ridende på hest, og Morten på ponni. Det ble et artig skue til glede for alle gjestene som ventet oppe ved den fantastiske utsikten. Avslutter det hele med et bilde av kveldens hovedrett.

Ingen hører til her mer enn du om du er her eller reist Du er rørt ved min grunn grodd deg fast på min bunn og blitt til en del av meg Bare du! Bare du! Bare du er omkring og gjør dine ting Du - Du - Du


bottom of page