Kevin og Emanuel

To nydelige brødre som var hos meg på fotografering. Storerbror var først i ilden, og vi fikk tatt noen veldig sjarmerende bilder av han med sitt fine smil. Jeg har en del rekvisitter som små barn kan låne, og det pleier å være ganske populært. Disse rekvisittene har jeg valgt ut med tanke på at de kan egne seg å ha med på bilder. Søskenbildene gikk også veldig bra, en flink storebror som passet på. Lille Kevin var veldig grei å jobbe med, han sovnet fint og var veldig medgjørlig for alle mine planer.

Tusen takk for oppdraget og for at jeg får dele bildene :)


  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Alle bilder tilhører Silje Karlsrud Nyhus // Hjertelig foto og skal ikke brukes eller publiseres uten tillatelse.

www.hjerteligfoto.no - Copyright 2020