top of page

Linn + Per Marius | Nes kirke | Gjesvold Selskapslokaler

Den 5 august kl 09 møtte jeg Linn og hennes forlover på Eger og Olav Tryterud studio i Hønefoss. De hadde akkurat kjøpt seg en iskaffe og kjente allerede litt på at dagen endelig var kommet. Det stilige og mørke interiøret på olav Tryderud studio ga en god og avslappende atmosfære til bruden og hennes følge, og tiden fløy avsted. Det var løshår og sminke, pommes frites og prosecco - en helt perfekt start på dagen! Også DEN fine kjolen, nydelig farge og broderier og laaangt slep. Det var nok ikke bare jeg som var spent på å se bruden ferdig pyntet.

Jeg reiste litt før Linn opp til Nes kirke, hvor jeg møtte Per Marius og resten av selskapet. Sola glimtet til og stemningen var spent og god. Da klokka nærmet seg 13 satt brudgommen inne og ventet, mens pappan sto ute og ventet på sin datter. Da bilen endelig kom ble pappa litt satt ut. "Jeg tror jeg beholder solbrillene på jeg!" sa han mens han beundret sin datter. Vi ble vitne til en nydelig seremoni med pianospill og saksofon, noen tårer, latter og barn som leker - alt som hører med til en vielse.

Etter vielsen tok vi turen nedover mot selskapslokalet, hvor vi stoppet forskjellige steder underveis for å ta noen bilder. Både Linn og Per Marius jakter, så de hadde lyst til å ta jaktbilder i skogen. I tillegg tok vi bilder i allèen på Stein Gård og i åkeren og låven på Gjesvold. Når fotograferingen var over kjørte brudeparet inn til velkomst av sitt selskap, og i det jeg skulle til å kjøre hjem så åpna himmelen seg. Snakk om bra timing! :)

Tusen takk, Linn og Per Marius, for at dere valgte meg og at jeg fikk lov til å ta del i den flotte dagen deres. Jeg ønsker dere alt godt i tiden som kommer, nå som mann og kone!

Igjen - gratulerer med dagen og hurra for kjærligheten! <3


bottom of page