top of page

Ingvild + Hans // Noreheim

Altså, hvor skal jeg begynne?

Dette er et bryllup som gjør meg målløs. Jeg digger alle brudepar og alle brylluper jeg har vært i, men dette her er helt spesielt.

Ingvild og Hans valgte å ha en lite, men desto hyggeligere bryllup på Noreheim på Norefjell. Da jeg kjørte oppover så steg graden av "dritfintutsikt" i takt med høydemeterne. Jeg hadde gledet meg til dette bryllupet lenge, så forventningene til stedet og hele opplevelsen var stor. Å herregud, som det innfridde.

Ingvild og Hans var innlosjert i hver sin lafta tømmerhytte hvor alle forberedelsene skjedde. Ingvilds forlovere hjalp til med hår, sminke, lunsj, barn, kjoler og pynt i den ene hytta, mens Hans sine forlovere slappet av på hver sin sofa i den andre hytta. Vi kjørte en aldri så liten "first look" før vielsen, hvor Hans sto ute i lyng og regn for å vente på å se sin Ingvild for første gang i den nydelige kjolen. Vielsen skulle egentlig være ute, men da været plutselig bestemte seg for å gi fra seg en regnsky, så ble den heller inne på stabburet som lå på samme tunet.

Vielsen var intim og veldig flott, mange fine sanger som beskriver kjærlighet på en aldeles nydelig måte. Etter vielsen tok jeg med brudepar og forlovere ned til utsikten, og siden vielsen var på ettermiddag fikk vi den nydelige lave sola som tilfører bildene noe helt spesielt. Vi fikk klemming, kyssing, skåling og masse latter. En fantastisk fin photoshoot. Barna løp rundt og var med når de selv syns det passet. Og for å toppe det hele dukka det opp en regnbue! Hva er oddsen for å være så heldige på en og samme dag?

Middagen inneholdt noen overraskelser, nydelige taler og 4 fantastiske retter laget på stedet. Vi rakk også å lufte oss litt på verandaen da hele himmelen sto i brann etter at sola hadde gått ned.

Jeg avslutter det hele med noen strofer fra en sang som står mitt hjerte nært, som ble spilt under vielsen.

For hele meg

Liker alt ved deg

Dine øyne, dine tanker

Dine laster og skavanker

Gi alt for meg

Jeg skal gi alt for deg

Du er min start du er min ende

Når jeg holder dine hender

For jeg gir alt for deg

Og du gir alt for meg

Tusen takk, Ingvild og Hans for denne opplevelsen <3


bottom of page