top of page

Kristine + Roy-Patrik | Hole Kirke | Sundvolden

16. september 2017 var en aldeles nydelig dag med sol og høst i lufta. Dette var dagen for mitt siste bryllup for denne sesongen, og hva er vel bedre enn å avslutte med solskinn og høstfarger?

Jeg møtte opp i Hole kirke sammen med familie og venner av brudeparet, samt en spent brudgom. Det er alltid gøy å observere brudgommen før vielsen, her er det tydelig nerver, spenning og sommerfugler i magen i en god mix. Kirken var pyntet med hvite roser, og snart skulle Kristine ankomme sammen med sin pappa og brudeparets lille sønn. Vielsen var nydelig med trompetsolo, to som ga hverandre sitt ja, og en liten tass som satt trygt i bestefars fang.

Etter vielsen reiste vi til Sundvolden for å ta bilder nede ved Steinsfjorden, og siden det var fotballcup der vi egentlig hadde tenkt til å ta bilder, så måtte vi finne et nytt sted på sparket. Så da endte vi opp i foten av Kleiva hvor høstfargene virkelig satt sitt preg på bildene.

Tusen takk for et veldig hyggelig oppdrag, og for at dere valgte meg på den store dagen <3


bottom of page