top of page

Familiefotografering | Sokna

For en stund siden var jeg og besøkte denne fantastiske familien på Sokna, bestående av to mammaer, to barn, to hunder, to katter og en bestemor på besøk. En familie med masse glede, humor og omsorg.

Det er kanskje ikke noe hemmelighet at hjemmefotografering er noe av det hyggeligste jeg veit om. Jeg får lov til å ta del i hverdagen og fange noen øyeblikk i livene deres, akkurat sånn som det er. Den egentlige grunnen til at jeg skulle på besøk denne gangen, var for å forevige den ene hunden i huset, men da jeg først var der ble det jammen en god haug med bilder av både barna og hele gjengen. Når man er dedikert i jobben sin og har hjertet utenpå, så blir man glad i folk på ordentlig. Jeg tar det som et kompliment når barna spør om jeg kan flytte inn sammen med de. Herlighet for en fin gjeng.

Tusen takk for at jeg fikk komme på besøk, og tusen takk for oppdraget, Gro og Faye <3


bottom of page