top of page

Familien Bjerke

Hvis du tror at man ikke kan ta fine utebilder i november, ja da tar du feil. I år syns jeg november har vært magisk så langt, når tåka letter og den lave sola gjør sånn at rimet i gresset glitrer, da blir jeg en sånn emooji med hjerter i øya. Men det blir jo ikke fine bilder uten fine folk, og i høst har jeg fått lov til å møte så mange fine familier. Denne denne familien er intet unntak. På Bjerke gård bor det nemlig 3 utrolig flotte gutter, sammen med sin mamma og pappa - og en hel masse sauer. Guttene var innmari ivrige og viste meg en hel masse gøye ting rundt på gården, de løp en god del fortere enn meg - men jeg hang på så godt jeg kunne.

Tusen takk for at jeg fikk komme på besøk og forevige en liten del av deres hverdag, jeg er evig takknemlig for denne fine opplevelsen <3


bottom of page