top of page

Nathalie+Fredric // 10.08.2018 // Kleivstua

Fredag 10. august 2018 møtte jeg Nathalie og hennes brudepiker på Sundvolden hotell der hun gjorde seg klar til sitt bryllup. Sin store dag. Stemningen var veldig god, og man kunne merke at Nathalie var omringet av venninner som unnet henne det beste. Så mange gode ord, blikk og klemmer. Veien gikk videre til Hole kirke og en nydelig vielse. Mens regnet bøttet ned som verst rett utenfor kirkedøra, ga de hverandre sitt ja. Ute var det regnet som fylte lufta, men inne var det kun kjærligheten.

Sommeren 2018 har man jo knapt sett maken til, varm og uten en dråpe regn. Og etter en sånn sommer er det klart at man ser for seg at bryllupsdagen blir like varm og tørr, at akkurat den datoen de hadde valgt skulle bli fylt med bare fint vær. Men sånn ble det altså ikke. Om det betyr lykke å få regn i sløret tror jeg dette blir et meget bra ekteskap - for makan til uvær da vi var i gang med fotograferingen av bryllupsportrettene har jeg ikke opplevd på jobb før. Jeg tror kanskje heller aldri jeg har ledd så mye mens regnet har piska meg i ansiktet. "Hva gjør vi hvis det regner?" spør de fleste brudepar under møtet i forkant av bryllupet. Jeg tror jeg lar bildene under her tale for seg. I et bryllup er det helt uaktuelt å henge med nebbet pga et vær man ikke får gjort noe med. Været er med på å fortelle historien om bryllupdagen, og det er viktig å fange det akkurat sånn det er. Man må spille på lag med naturen og alle meteorologiske utfordringer man får servert. Tørre å gjøre ting man ikke hadde planlagt, legge vekk forventninger for å kanskje få noe enda bedre tilbake.

Middagen ble servert på fantastiske Kleivstua, og jammen fikk vi ikke servert en aldri så liten solnedgang til dessert. Jeg vil nok en gang takke brudeparet for alle den tilliten de har gitt meg. Når det bokstavelig talt stormet som verst, sto dere i det - og klarte å formidle den kjærligheten og varmen dere har til kamera. Takk til forloverne, den herlige gjengen, for bærehjelp, paraplyholding, elektrikertjenester og meget god stemning.


bottom of page